ERHVERV - PORTRÆTTER


At have gode medarbejderportrætter er en vigtig del af jeres visuelle udtryk og sender et signal om seriøsitet. Det er her, jeg kommer ind i billedet!


Som en erfaren fotograf specialiseret i autentiske portrætter, tilbyder jeg skræddersyede løsninger til alle erhverv. Mine portrætter er designet til brug på hjemmesider, visitkort, trykte medier, reklamer og sociale medier - alt efter dine behov.


Jeg er din pålidelige samarbejdspartner, når det kommer til at fotografere jeres nye medarbejdere eller opfriske jeres firma portefølje. Med mig ved roret, kan I være sikre på, at jeres portrætter vil nå nye højder. Jeg tilbyder altid en fast pris inden opstart, så I ved præcis, hvad I kan forvente.


Jeg har allerede haft fornøjelsen af at arbejde sammen med både små lokale virksomheder og større virksomheder på portrætter og hjemmeside content. Det har givet mig en god indsigt i, hvad virksomheder har brug for, og jeg kan både matche jeres eksisterende billedemateriale eller hjælpe jer med at skabe et helt nyt udtryk.


Kontakt mig i dag for at høre mere eller for en uforpligtende samtale. Jeg ser frem til at hjælpe dig med at opgradere jeres medarbejderportrætter.

Priser for erhvervsportrætter


Studiepris opstart - 995 kr.

On location opstart - 1995 kr.

+ Portræt pr. styk - 395 kr.


Timeafregnet - 595 kr. pr. time

Fast aftale eller tilbud - Kontakt


Alle priser er ekskl. moms.

Smiling portrait